EventsFira al Carrer, a Granollers, Octubre 2013

Foto d'exemple Els comerciants adherits a l'Associació La Traca, han tret les seves botigues al carrer. Hi hem pogut també participar d'altres comerciants. Mon Salut va portar-hi el seu stand, promocionant els seus serveis i venent productes de Gemmoteràpia, encensos, objectes de decoració, ... Moltes gràcies a tots per la vostra amabilitat.


4a Fira ECOGRA, a Granollers, Maig-Juny 2013

Foto d'exemple Un any més hem assistit, els díes 31 de Maig, 1 i 2 de Juny del 2013 a la Fira de l'Ecologia i l'Alternativa de Granollers (ECOGRA), en la seva 4a edició. Vem portar el nostre stand, amb tots els nostres productes, promocions i serveis que el centre ofereix a Montcada i Reixac. També vem gaudir de la companyia de Miriam Belin, reconeguda tarotista. Van ser uns dies molt enriquidors.


3a Fira ECOGRA, a Granollers, Juny 2012

Foto d'exemple Els díes 1, 2 i 3 Juny del 2012 es va celebrar la 3a edició de la Fira de l'Ecologia i l'Alternativa de Granollers (ECOGRA). Mon Salut va portar el seu stand al carrer Joan Prim, amb tots els seus productes de Gemmoteràpia, encensos, objectes de decoració, ..., promocionant els serveis que el centre ofereix a Montcada i Reixac. Van haver-hi demostracions de Reiki i d'altres tècniques que els professionals del centre van anar realitzant al llarg dels tres díes de fira. Moltes gràcies a tots per aquests dies tant agradables.


Mou-te contra el càncer, a les Franqueses del Vallès, Maig del 2012

Foto d'exemple El dissabte 26 de Maig, de 9 a 15 hores es va celebrar la jornada MOU-TE CONTRA EL CÀNCER, a la Plaça de l'Espolsada de Les Franqueses del Vallès, organitzada per la associació esportiva FESTUKS LES FRANQUESES. L'Espai de Teràpies Naturals Mon Salut va estar present en aquesta 1a edició de l'event. Al seu stand es van oferir les seves demostracions de Reiki, Massatge, Kobido i Tècniques Energètiques. La jornada Mou-te contra el càncer estava destinada a recollir fons per l'associació Oncovallès, que treballa en la lluita contra el càncer. Grans i petits ho van passar molt be i ben segur que la iniciativa es repetirà. Moltes gràcies a tot el públic que hi
va assistir.


Fira TerraCo, a Puigcerdà, la Cerdanya, Març 2012

Foto d'exemple El 31 de Març del 2012, es va celebrar la Fira "TerraCo", una bonica jornada organitzada per l'Associació de Teràpies Complementàries de la Cerdanya; tot un dia dedicat a les Teràpies Naturals, i el Creixement Personal. Amics i l'equip de Mon Salut vàrem passar el día al nostre stand de la fira, després d'acompanyar al nostre col•laborador Manel Moreno en la seva ponència, que va obrir la jornada divulgativa de la fira.Fira Rebaixes al Carrer, Montcada i Reixac, Març 2012

Foto d'exemple El 3 de Març del 2012, de 10 a 16 hores, es va celebrar la fira "Rebaixes al Carrer" de Montcada i Reixac. Mon Salut i el seu equip vàrem passar el dia amb els veïns i veïnes de Montcada, a la fira, promocionant les ofertes de mes i els serveis que oferim al centre. Vam esperar l'ocasió per "treure al Carrer" les Talles de Fusta Mon Salut, unes precioses peces de fusta artesanals, que van agradar molt al públic pels diferents dissenys i especialment els símbols Reiki.


Fira Botigues al Carrer, Santa Eulàlia de Ronçana, Octubre 2011

Foto d'exemple El 23 d'Octubre del 2011, de 9 a 14 hores, es va celebrar la fira "Botigues al Carrer" de Santa Eulàlia de Ronçana. Vàrem repetir doncs després de l'edició de la Primavera passada; allà vàrem estar amb els productes de gemmoteràpia, els nostres cursos, tallers i totes les activitats que ara fem a la nova ubicació de Montcada i Reixac. Hi van estar diversos col•laboradors/es del centre, amb demostracions d'algunes teràpies.


Inauguració del nou local a Montcada i Reixac, Setembre 2011

Foto d'exemple El dia 3 de Setembre del 2011, amb els amics i col•laboadors del centre es van inaugurar les confortables instal•lacions del nou MON SALUT, a Montcada i Reixac.
Fira Herbesalú, a Besalú, Girona, Juny 2011

Foto d'exemple Els dies 25 i 26 de Juny del 2011, sota un sol radiant a la plaça de Besalú, de nou amb els amics de Deixa la Teva Empremta, co-organitzadors de la fira.Fira Fes'T Anima'T, a Hostalric, Girona, Juny 2011

Foto d'exemple El cap de setmana del 18 i 19 de Juny del 2011, amb els amics de Deixa la Teva Empremta, organitzadors de la fira.


Fira Botigues al Carrer, Santa Eulàlia de Ronçana, Primavera 2011

Foto d'exemple En un dia de vent primaveral, Mon Salut va estar amb els altres comerciants del poble a la fira "Botigues al Carrer".


Mon Salut obre les seves portes a Santa Eulàlia de Ronçana

Foto d'exemple Mon Salut, Espai de Teràpies Naturals obre les seves portes.