Teràpies

Els preus i les duracions de les nostres teràpies són les següents:

Teràpia
Duració
Preu
Reiki
1 hora
35 €
Foto d'exemple Reiki és una tècnica de canalització i transmissió d’energia a través de la imposició de mans, que s’utilitza per a obtenir pau i equilibri tant física, emocional, mental i espiritualment. Reiki actua en profunditat anant a la arrel del problema físic o emocional, permetent que aquestes manifesti i pugui ser sanat. També ens ajuda al creixement personal i a la expansió de la nostra consciencia. La teràpia Reiki pot realitzar-se en adults, nens i bebès, en embarassades i fins i tot en animals. Es una teràpia complementària a la medicina convencional, i reconeguda per la OMS (Organització Mundial de la Salut).
Gemmoteràpia
1 hora
35 €
Foto d'exemple La Gemmoteràpia és la teràpia alternativa o complementària que permet la sanació amb gemmes o cristalls naturals. L'acció terapèutica és desbloquejar, equilibrar i harmonitzar el nostre sistema energètic, i d'aquesta manera, restablir els propis recursos de sanació de l'ésser humà, a nivell físic, mental, emocional i espiritual.


Fisioteràpia
1 hora
35 €
Foto d'exemple La fisioteràpia és un conjunt de tècniques, tant manuals com físiques, que millora la salut de les persones. Ajuda a tractar i prevenir diverses patologies. També millora el rendiment en els entrenaments i activitats dels esportistes.Quiromassatge
1 hora
35 €
Foto d'exemple El Quiromassatge es una tècnica de massatge on es fan servir només les mans, orientada a reduir les molèsties musculars, tant si son de tipus tensional, bloqueig energètic o per falta de tò muscular. Es basa en la utilització de friccions, pressions, percussions, estiraments o amassaments, sobre diferents parts del cos; i depenent del cas i/o de la tècnica utilitzada, s’acompanyen de productes que faciliten una millor qualitat del tacte, com son cremes i olis vegetals. Moltes persones ja coneixen els seus efectes reconfortants en casos d’estrès, ansietat, dolors musculars, insomni, contractures, etc.

Facioteràpia
1 hora
35 €
Foto d'exemple La facioteràpia és una tècnica de reflexologia facial. La cara està considerada com un lloc d'informació i control de tot el funcionament de cos. Cada punt reflex és un emisor-receptor cap als òrgans corresponents. És una teràpia senzilla, sense punxades, i de milloria immediata. Es poden utilitzar estris especials com rodets, detectors, etc.
Aquest massatge t’aportarà una sensació de benestar a traves de la relaxació de la musculatura facial. Es realitzen a mes a mes una sèrie de pressions cranials que et relaxaran el sistema nerviós.


Reflexología Podal
1 hora
35 €
Foto d'exemple La Reflexologia podal es una tècnica terapèutica basada en la estimulació de punts reflexos sobre els peus. Aquesta tècnica es basa en que tots els nostres sistemes i òrgans tenen en el peu un punt que els representa, per tant, a partir de la estimulació d’aquests punts podrem equilibrar el seu funcionament. Després d’una sessió de reflexologia el pacient pot arribar a tenir la sensació d’haver rebut un profund massatge de cos sencer.

Dietètica i Nutrició
1 hora
35 €
Foto d'exemple Dietes personalitzades adaptades a la situació específica de cada persona.

Craneo Sacral
1 hora
35 €
Foto d'exemple La Teràpia Craneosacral consisteix en escoltar al cos amb les mans, d'una forma intuïtiva e intel•ligent mitjançant un contacte molt subtil que facilita la alliberació de la salut inherent del pacient. La finalitat de la teràpia es detectar i ajudar al cos a alliberar les tensions i bloquejos que pugui tenir, ajudant als processos curatius naturals dels que disposem. Alhora es una teràpia profundament relaxant que ajuda a incrementar la vitalitat i el benestar. Aquesta teràpia es apropiada per a persones de totes les edats, des de bebès fins a gent gran, així com durant l’embaràs i el post-part, després d’una operació, accident o estat de carència o de fragilitat. Es poden tractar tant problemes aguts com crònics. Generalment es necessari realitzar una sèrie de sessions per a obtenir tots els efectes beneficiosos que aquesta teràpia pot oferir.
Algunes de les patologies que es poden tractar son:
Al·lèrgies, ansietat, artritis, artrosis, asma, bronquitis, ciàtica, depressió, diabetis, dificultat en l’embaràs, dolor articular, tensió, escoliosis, estrès, hèrnies, hiper o hipotiroïdisme, hiperactivitat, insomni, lesions esportives, lumbàlgia, migranyes, neuràlgies, paràlisi facial, problemes digestius, sequeu-les d’accidents, sinusitis, ...
Teràpia Metamòrfica
1 hora
35 €
Foto d'exemple La tècnica metamòrfica consisteix en un suau massatge que el terapeuta realitza sobre els punts reflexos de la columna vertebral sobre els peus, mans i cap del pacient. Aquest massatge actua sobre el cos emocional, produint un desbloqueig energètic en tots els nivells. La Tècnica Metamòrfica treballa mes enllà dels símptomes de la malaltia. Treballa sobre les causes que la produeixen, alliberant-nos. La pràctica d’aquesta teràpia permet que sigui la nostra pròpia energia la que actuï i faci possible la transformació necessària.

Facioestètica CHAN’BEAUTÉ (Estètica Natural) NOVETAT !!!
45 minuts
35 €
Foto d'exemple Bellesa exterior, equilibrant l'interior.
La facioestètica ofereix la possibilitat de tractar i reduir les arrugues, taques de la pell, pigues i cicatrius ademés de tonificar, nudrir i reactivar la microcirculació de la zona, aconseguint millorar l'aparença així com la penetració dels principis actius dels productes aplicats.
La facioestètica afegeix un tracte terapèutic al tractament de bellesa i benestar.

Massatge Relaxant
1 hora
35 €
Foto d'exemple Des de temps immemorials, el massatge ha estat utilitzat com a tractament per a aconseguir una gran sensació de benestar. Si a la tècnica del massatge li afegim la aromateràpia, els efectes relaxants es multipliquen. Obté una sensació de benestar total amb aquest massatge relaxant, que aconseguirà harmonitzar el teu cos i la teva ment. Una sèrie de pressions, amassaments, estiraments i d’altres tècniques de massatge, t’ajudaran a deixar de banda les sobrecàrregues degudes a l’estrès que tant molestes son durant el dia a dia.
Dintre d'aquest massatge relaxant pots triar entre dues opcions:
Cames per darrera + esquena
Peus + cames per davant + pectorals + coll
Massatge Relaxant
30 minuts
20 €
Foto d'exemple Dintre d'aquest massatge relaxant pots triar entre quatre opcions:
Cames per darrera
Peus + cames per davant
Esquena
Pectorals + coll
Kobido - Lifting Japonès sense cirurgia
1:30 minuts
50 €
Foto d'exemple Aquest massatge és d'origen japonès i tradicionalment estava reservat a la reialesa. Va ser pensat per augmentar la salut i la longevitat. Aporta bellesa, salut i lluminositat al rostre. També anomenat "lifting natural" perquè aconsegueix una pell fina i nodrida. Es realitza amb tècniques suaus de massatge a la cara, coll, escot i crani, en combinació amb el tractament de punts energètics que activen el flux de l'energia. La seva aplicació millora la condició de la pell, estimula els nervis facials i minimitza el procés d'envelliment, elimina toxines i impureses de la pell, afavoreix la circulació de la sang i del sistema limfàtic, augmenta el to dels teixits i la seva hidratació. També alleuja les tensions facials i aporta al rostre una expressió relaxada, lluminosa i serena. Treballa en profunditat la musculatura facial, física i energèticament. Incideix de forma positiva en l'estat d'ànim i en l'autoestima.
* Preus amb IVA inclòs.

Per a gaudir d'un millor servei, és recomanable demanar hora amb antel·lació.
Recorda que tens disponibles una sèrie de promocions especials per a diferents teràpies.